Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Προκήρυξη

 

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την μετακίνηση των μαθητών

του Γυμνασίου Σαγεΐκων στην ΠΑΤΡΑ-ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.

 

Το Γυμνάσιο Σαγεΐκων διοργανώνει διδακτική επίσκεψη στην ΠΑΤΡΑ- ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ. Σας καλούμε να καταθέσετε κλειστές έντυπες προσφορές για την διοργάνωση της εν λόγω μετακίνησης με τα παρακάτω στοιχεία:

 

Α) Ημερήσια διδακτική επίσκεψη: Ημερομηνία αναχώρησης & επιστροφής 10-12-2021, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Β) Προορισμός: ΠΑΤΡΑ- ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Γ) Ώρα αναχώρησης από το σχολείο: 8:30 π. μ. [με ενδιάμεση στάση έως την Πάτρα] & ώρα αναχώρησης από ΠΑΤΡΑ: 12:40 μ. μ.

Δ) Αριθμός συμμετεχόντων μαθητών : 48 & Συνοδοί : 5

Ε) Μεταφορά με λεωφορείο αντίστοιχων θέσεων, με όλες τις προδιαγραφές καταλληλότητας σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές τους σε σφραγισμένο φάκελο, μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ, 17-11-2021 & ώρα 10.00 π. μ. στο γραφείο της Διευθύντριας του Γυμνασίου Σαγεΐκων. Προσφορές που υποβάλλονται με email ή fax δεν γίνονται δεκτές. Η αποσφράγιση & αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει στις 17-11-2021 & ώρα 10.00 π. μ. στο γραφείο της Δ/ντριας. Η προσφορά να περιλαμβάνει :

1. Την τιμή μετάβασης & επιστροφής του λεωφορείου : Σαγέικα-Πάτρα-Σαγέικα τόσο σ υ ν ο λ ι κ ά ό σ ο & κ α τ ’ ά τ ο μ ο.

2. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. [Σημείωση: Η Ασφάλεια αστικής ευθύνης είναι υποχρεωτική. Το ανάδοχο ταξιδιωτικό γραφείο βάσει του Π.Δ. 339/1996 απαιτείται να είναι ασφαλισμένο για αστική-επαγγελματική ευθύνη. Υποχρεούται πριν την τελική κατακύρωση της εκδρομής, να καταθέσει στο σχολείο όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη σύμβασης αστικής-επαγγελματικής ευθύνης σε ισχύ].

3. Υπεύθυνη δήλωση ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο είναι σε ισχύ.

 

Πέραν της ημερομηνίας και ώρας λήξης του διαγωνισμού καμία προσφορά δεν θα γίνεται δεκτή. Θα επιλεγεί η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής πλευράς προσφορά σε συνδυασμό με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων ή σε κάθε περίπτωση που δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση της εκδρομής, το Σχολείο διατηρεί το δικαίωμα της ακύρωσης της εκδρομής, [λόγω μη συμπλήρωσης του αριθμού μαθητών, μη έγκρισης της μετακίνησης ή λόγω άλλης σοβαρής αιτίας (απεργιών, κακοκαιρίας, έκτακτου περιστατικού λόγω πραγματικής ανώτερης βίας κ.λπ.)] χωρίς αποζημίωση του Ταξιδιωτικού Γραφείου ή σε περίπτωση καταβολής του ποσού θα προβλεφθεί η επιστροφή όλων των χρημάτων..

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

 

ΝΙΚΟΛΕΤΣΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ



Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 2021-2022 [ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟ WEBEX]

 ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα (24/1) και την Τρίτη (25/1) τα σχολεία της Αχαΐας. Οι μαθητές θα κάνουν τηλεκπαίδευση και τις δύο ημέρες.

ΝΙΚΟΛΕΤΣΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ https://minedu-secondary.webex.com/meet/gnikolet

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ https://minedu-secondary.webex.com/meet/elgeorgio

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ https://minedu-secondary.webex.com/meet/thnikol

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ https://minedu-secondary.webex.com/meet/ekaragio

ΓΑΛΛΙΚΑ & ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΡΓΚΡΙΤ  http://minedu-secondary.webex.com/meet/mapolit

ΑΓΓΛΙΚΑ

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ https://minedu-secondary2.webex.com/meet/gkritiko

ΦΥΣΙΚΟΣ

ΛΥΚΟΥΡΑ ΑΘΗΝΑ https://minedu-secondary.webex.com/meet/athlykoura

ΧΗΜΙΚΟΣ

ΠΑΠΑΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ https://minedu-secondary.webex.com/meet/ioannhsp

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΖΙΓΚΟΥΡΑ ΣΤΕΛΛΑ https://minedu-secondary.webex.com/meet/ioannhsp

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΔΟΥΜΑΝΗ ΦΛΩΡΑ https://minedu-secondary.webex.com/meet/flodoumani

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ https://minedu-secondary.webex.com/join/maridimitr

ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

ΤΣΟΥΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ https://minedu-secondary.webex.com/meet/tsountos

OIKIΑKH OIKONOΜΙΑ



ΩΡΑ

ΕΝΑΡΞΗ

ΛΗΞΗ

1η

 

8:30

9:10

2η

 

9:20

10:00

3η

 

10:10

10:50

4η

 

11:00

11:40

5η

 

11:50

12:30

6η

 

12:40

13:20

7η

 

13:30

14:10


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

 

Σύμφωνα με τα μέτρα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων από 13 Σεπτεμβρίου, πρώτη ημέρα έναρξης του νέου διδακτικού έτους 2021-2022, οι μαθητές θα προσέρχονται στο σχολείο με βεβαίωση αρνητικού τεστ, το οποίο θα πρέπει να πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα [ή με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή με βεβαίωση παρελθούσας νόσησης από κορωνοϊό (τελευταίου εξαμήνου)].

Διευκρινίζεται ότι τα τεστ για τους μαθητές διατίθενται δωρεάν από τα φαρμακεία.


ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Αγαπητοί γονείς, όσοι δεν έχουν ήδη υπογράψει Υ.Δ. για να εξηγήσουν τους λόγους (λόγοι ανωτέρας βίας), για τους οποίους τα παιδιά τους έκαναν απουσίες κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης, παρακαλώ να προσέλθουν άμεσα στο σχολείο (έως και την Παρασκευή 4-6-2021), προκειμένου να δικαιολογηθούν οι απουσίες αυτές.


Η Δ/ΝΤΡΙΑ

Δρ. ΝΙΚΟΛΕΤΣΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕ self test

 

Τα βήματα για το self test είναι τα εξής:

1.       Γονείς, κηδεμόνες, μαθητές και προσωπικό των σχολείων παραλαμβάνουν δωρεάν το self test, μαζί με ενημερωτικό υλικό από το φαρμακείο, χρησιμοποιώντας τον ΑΜΚΑ, τον προσωρινό ΑΜΚΑ (ΠΑΜΚΑ) ή τον Προσωρινό Αριθμό Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (ΠΑΑΥΠΑ). Το πρώτο τεστ μπορούν να το παραλάβουν όλοι από σήμερα, Τετάρτη 5 Μαΐου, σε όλη τη χώρα. Από τη Δευτέρα 10/5 θα μπορούν να παραλάβουν και το 2ο τεστ της ερχόμενης εβδομάδας.

2.      Οι μαθητές κάνουν τα self test στο σπίτι τους. Συστήνεται το τεστ να γίνεται το προηγούμενο βράδυ. Άρα το πρώτο τεστ μπορεί να γίνει την Κυριακή το βράδυ και το δεύτερο την Τετάρτη το βράδυ.

3.      Γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί και λοιπό προσωπικό δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test μέσω της πλατφόρμας self testing.gov.gr, στην οποία θα εισέρχονται με τους κωδικούς Taxisnet, καταχωρώντας συγκεκριμένα στοιχεία, όπως πατρώνυμο, μητρώνυμο, ΑΜΚΑ και το αποτέλεσμα του self test.

Αν το self test είναι αρνητικό:

Για τους μαθητές, εκδίδεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σχολική κάρτα μέσω της πλατφόρμας self-testing.gov.gr. Οι μαθητές θα φέρουν τη σχολική κάρτα μαζί τους κάθε ημέρα και θα την επιδεικνύουν στους εκπαιδευτικούς την πρώτη ώρα της Δευτέρας και της Πέμπτης ή όποτε τους ζητηθεί, προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στον σχολικό χώρο.

Για τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, εκδίδεται η δήλωση αρνητικού αποτελέσματος μέσω της πλατφόρμας self-testing.gov.gr.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόσβαση σε εκτυπωτή, μπορεί να συμπληρώνεται χειρόγραφη δήλωση που θα περιέχει τα ίδια στοιχεία με τη σχολική κάρτα/τη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος.

Αν το self test είναι θετικό:

Εκδίδεται δήλωση θετικού αποτελέσματος μέσω της πλατφόρμας self- testing.gov.gr για τη διενέργεια δωρεάν επαναληπτικού rapid-test σε δημόσια δομή.

Η λίστα με τις δημόσιες δομές περιλαμβάνεται στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr.

Αν το επαναληπτικό τεστ είναι θετικό, ακολουθείται το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Αν το επαναληπτικό τεστ είναι αρνητικό, οι μαθητές/εκπαιδευτικοί λαμβάνουν σχετική βεβαίωση από το σημείο εξέτασης και επιστρέφουν στο σχολείο.

 

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Διευκρινίσεις για τη δικαιολόγηση των απουσιών μαθητών/τριών που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό/ά υποκείμενο/α νοσήματα Σχετ.: Η αρ. πρωτ. 14109/ΓΔ4/05-02-2021 ΚΥΑ (Β΄ 455), όπως έχει τροποποιηθεί με την με αρ. πρωτ. 43274/ΓΔ4/14-04-2021 ΚΥΑ (Β΄ 1512)

 

Σας διευκρινίζουμε ότι για τη δικαιολόγηση των απουσιών των μαθητών/τριών που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό/ά υποκείμενο/α νόσημα/τα και την ένταξή τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στο άρθρο 3 της με αρ. πρωτ. 14109/ΓΔ4/05-02-2021 ΚΥΑ (Β΄ 455), όπως ισχύει θα πρέπει να υποβάλλονται ως ακολούθως:  Οι κηδεμόνες ή οι ενήλικοι μαθητές υποβάλλουν στον/στη Διευθυντή/ντρια της σχολικής μονάδας με κάθε πρόσφορο τρόπο έως την Τετάρτη 12-05-2021 αίτηση – υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (μέσω gov.gr ή με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής) για την συμμετοχή τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Λόγω προβλήματων σύνδεσης το μάθημα της Λογοτεχνίας με το Β1 (την Τρίτη 13-04-2021, 4η διδακτική ώρα) δεν θα γίνει. Οι μαθητές θα ενημερωθούν εγκαίρως για την αναπλήρωση του μαθήματος. 

                                                                       Η Δ/ντρια

                                                              Δρ. Νικολετσέα Γεωργία

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

 Δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα της κ. ΛΑΖΑΡΗ (λόγω άδειας της εκπαιδευτικού) την ΤΕΤΑΡΤΗ 7-4-2021 & την ΠΕΜΠΤΗ 8-4-2021.  Την ΠΕΜΠΤΗ το Α2 (την 3η ώρα) και το Α1 (την 4η ώρα) θα κάνουν μάθημα με την κ. Νικολετσέα.

                                              Η Δ/ντρια

                                       Δρ. Γ. Νικολετσέα

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΟΡΤΗ

 Αγαπητά μας παιδιά, αύριο Τετάρτη 24/03/2021, οι μαθητές του Α1 & Α2 θα μπουν στο webex του κ. Β. Πέττα, οι μαθητές της Β΄ Τάξης στο webex της κ. Σπ. Λάζαρη και οι μαθητές της Γ΄ Τάξης στο webex της κ. Π. Κρασσακοπούλου. Θα έχουν 10 λεπτά καιρό για τις  απουσίες (δηλ. το αργότερο έως τις 8. 45)  και στη συνέχεια θα τους παραπέμψουμε στο eclass, για να παρακολουθήσουν (κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων διδακτικών ωρών) το υλικό της διαδικτυακής σχολικής εορτής μας, που επιμελήθηκε η κ. Π. Κρασσακοπούλου. 

                                                                  Η Διευθύντρια

                                                        Δρ. Νικολετσέα Γεωργία

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

 Από την  ΤΡΙΤΗ 23-3-21 και εξής δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα της κ. Κράλη (λόγω άδειας διαρκείας  της εκπαιδευτικού).  Την 4η διδακτική ώρα οι μαθητές της Β΄ Τάξης θα παρακολουθούν το μάθημα της λογοτεχνίας (αντί για καλλιτεχνικά). 

                                              Η Δ/ντρια

                                       Δρ. Γ. Νικολετσέα

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 

ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΑΓΕΪΚΩΝ 

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ!





Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

 Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνω ότι οι εκπαιδευτικοί κ. Ελ. Γεωργίου, Ν. Θεοδωροπούλου, Θ. Γκίζα, Π. Καρασσακοπούλου, Στ. Καραγιωργας & Μ. Χρυσικοπούλου θα κρατήσουν ανοιχτή την πλατφόρμα webex την Δευτέρα 8-3-2021 από τις 13.15 έως τις 14.00, προκειμένου να ενημερωθούν οι γονείς που το επιθυμούν για την πρόοδο των παιδιών τους. Η κ. Κότσαλη θα αφήσει ανοιχτή την πλατφόρμα την Παρασκευή 12-3-2021 από τις 11. 00 έως τις 11.40 για να επικοινωνήσετε, εάν θέλετε, μαζί της. 

                                                                       Η Δ/ντρια

                                                            Δρ. Νικολετσέα Γεωργία

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 Αγαπητοί γονείς και μαθητές, σας ενημερώνω ότι από 01-03-2021 στο Γυμνάσιο Σαγεΐκων τα μαθήματα θα γίνονται με τηλεκπαίδευση.  Ισχύει το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου. 

                                                       H ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

                                              Δρ. ΝΙΚΟΛΕΤΣΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ




Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Από την  Τετάρτη 17-3-21 και εξής δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα της κ. Αδαμοπούλου (λόγω άδειας της εκπαιδευτικού).  

                                              Η Δ/ντρια

                                       Δρ. Γ. Νικολετσέα

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

 ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  TA LINK, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ WEBEX ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: 1) ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & 

2) ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΙΝΚ,
ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ (εφόσον βέβαια έχετε πρώτα φροντίσει να "κατεβάσετε" την πλατφόρμα WEBEX)

Για τα μαθήματα του τμήματος Τ.Υ. ΙΙ - ΖΕΠ με την κ. Θ. Γκίζα ο σύνδεσμος είναι ο εξής:  https://minedu-secondary.webex.com/meet/theogkiza


Α/A

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

  

1

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

(ΜΟΥΣΙΚΟΣ)

ΑΘΗΝΑ

https://minedu-secondary.webex.com/meet/adathina

2

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

(ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ)

ΕΛΕΝΗ

https://minedu-secondary.webex.com/meet/elgeorgio

3

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

(ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ)

ΙΩΑΝΝΗΣ

https://minedu-secondary.webex.com/meet/iogian

4

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

(ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ)

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ

https://minedu-secondary.webex.com/meet/thnikol

5

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΣ

(ΓΑΛΛΙΚΑ)

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

https://minedu-secondary.webex.com/meet/ekaragio

 

6

ΚΟΤΣΑΛΗ

(ΑΓΓΛΙΚΑ)

ΑΝΘΗ

https://minedu-secondary.webex.com/meet/akotsali

7

ΚΡΑΛΗ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ)

ΚΥΡΙΑΚΗ

https://minedu-secondary.webex.com/meet/kyrkrali

8

ΚΡΑΣΣΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

(ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

https://minedu-secondary.webex.com/meet/pkrassak

9

ΜΕΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΗ)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

https://minedu-secondary.webex.com/meet/gmelitsop

10

ΝΙΚΟΛΕΤΣΕΑ

(ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ)

ΓΕΩΡΓΙΑ

https://minedu-secondary.webex.com/meet/gnikolet

11

ΛΑΖΑΡΗ

(ΦΥΣΙΚΟΣ)

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

https://minedu-secondary.webex.com/meet/irolazari

12

ΠΕΤΤΑΣ

(ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ)

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

https://minedu-secondary.webex.com/meet/vapettas

14

ΤΣΟΥΝΤΟΣ

(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ)

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

https://minedu-secondary.webex.com/meet/tsountos

15

ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

(ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ)

ΜΑΡΙΑΝΘΗ

https://minedu-secondary.webex.com/meet/mchrysik