Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΟΡΤΗ

 Αγαπητά μας παιδιά, αύριο Τετάρτη 24/03/2021, οι μαθητές του Α1 & Α2 θα μπουν στο webex του κ. Β. Πέττα, οι μαθητές της Β΄ Τάξης στο webex της κ. Σπ. Λάζαρη και οι μαθητές της Γ΄ Τάξης στο webex της κ. Π. Κρασσακοπούλου. Θα έχουν 10 λεπτά καιρό για τις  απουσίες (δηλ. το αργότερο έως τις 8. 45)  και στη συνέχεια θα τους παραπέμψουμε στο eclass, για να παρακολουθήσουν (κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων διδακτικών ωρών) το υλικό της διαδικτυακής σχολικής εορτής μας, που επιμελήθηκε η κ. Π. Κρασσακοπούλου. 

                                                                  Η Διευθύντρια

                                                        Δρ. Νικολετσέα Γεωργία

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

 Από την  ΤΡΙΤΗ 23-3-21 και εξής δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα της κ. Κράλη (λόγω άδειας διαρκείας  της εκπαιδευτικού).  Την 4η διδακτική ώρα οι μαθητές της Β΄ Τάξης θα παρακολουθούν το μάθημα της λογοτεχνίας (αντί για καλλιτεχνικά). 

                                              Η Δ/ντρια

                                       Δρ. Γ. Νικολετσέα

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 

ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΑΓΕΪΚΩΝ 

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ!





Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

 Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνω ότι οι εκπαιδευτικοί κ. Ελ. Γεωργίου, Ν. Θεοδωροπούλου, Θ. Γκίζα, Π. Καρασσακοπούλου, Στ. Καραγιωργας & Μ. Χρυσικοπούλου θα κρατήσουν ανοιχτή την πλατφόρμα webex την Δευτέρα 8-3-2021 από τις 13.15 έως τις 14.00, προκειμένου να ενημερωθούν οι γονείς που το επιθυμούν για την πρόοδο των παιδιών τους. Η κ. Κότσαλη θα αφήσει ανοιχτή την πλατφόρμα την Παρασκευή 12-3-2021 από τις 11. 00 έως τις 11.40 για να επικοινωνήσετε, εάν θέλετε, μαζί της. 

                                                                       Η Δ/ντρια

                                                            Δρ. Νικολετσέα Γεωργία