Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


                                                    
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:22/02/2019
ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡ.ΠΡΩΤ.: Φ.23/66
Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΑΓΕΪΚΩΝ


ΣΧΟΛΕΙΟ: Γυμνάσιο Σαγεΐκων

Τ.Κ.: 25200 Σαγέικα

ΠΡΟΣ : ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΠΛΗΡΟΦ.: κ. Νικολετσέα Γεωργία


ΤΗΛ.: 26930 41078


FAX: 26930 41070



ΘΕΜΑ: Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών στο πλαίσιο διδακτικής επίσκεψης-μετακίνησης των μαθητών του Γυμνασίου Σαγεΐκων στην ΠΑΤΡΑ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

1.        Αντικείμενο της προκήρυξης: η παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών στα πλαίσια διδακτικής επίσκεψης-μετακίνησης των μαθητών του Γυμνασίου Σαγεΐκων στην ΠΑΤΡΑ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
2.        Χρόνος, τρόπος και τόπος υποβολής των προσφορών: Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν έντυπες προσφορές σε κλειστό φάκελο για την εν λόγω επίσκεψη, μέχρι 28-02-2019, ημέρα Πέμπτη  και ώρα 12:00 στο γραφείο της Δ/ντριας. Προσφορές που υποβάλλονται με email ή fax δεν γίνονται δεκτές.
3.        Χρόνος και τόπος αποσφράγισης των προσφορών: Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 28-02-2019, ημέρα Πέμπτη  και ώρα 12.30 μ. μ. στο γραφείο της Δ/ντριας.
4.        Προδιαγραφές:
4.1.      Ημερομηνίες διεξαγωγής της εκδρομής
Ημερομηνία αναχώρησης & επιστροφής 18-04-2019, ημέρα Πέμπτη
4.2.      Αριθμός συμμετεχόντων στην εκδρομή
Αριθμός μαθητών: 46
Αριθμός συνοδών-καθηγητών: 4
Συνολικός αριθμός μαθητών και συνοδών: 50
4.3.      Πρόγραμμα της εκδρομής
8.30: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
9.30: ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
11.00: ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΙΡΗΝΗΣ
11.45: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΑΓΕΪΚΑ
13.00: ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
4.4.      Μέσα μεταφοράς: Τουριστικό Λεωφορείο με τις εξής προδιαγραφές οχημάτος κατ’ ελάχιστον: 1] Άριστη εσωτερική, εξωτερική και μηχανολογική κατάσταση του οχήματος, σύμφωνα με άλλης αντίστοιχες προδιαγραφές ΚΤΕΟ 2] Κλιματισμό & μικροφωνική εγκατάσταση & επαρκή χώρο για αποθήκευση αποσκευών/προσωπικών αντικειμένων.
Όλα τα απαιτούμενα έγγραφα (άδεια κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ, άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος οδικού μεταφορέα επιβατών, ασφαλιστήριο συμβόλαιο) σε ισχύ κατά την περίοδο πραγματοποίησης της εκδρομής

4.5.      Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική.
·  Ασφάλεια αστικής ευθύνης (υποχρεωτική). Το ανάδοχο ταξιδιωτικό γραφείο βάσει του Π.Δ. 339/1996 απαιτείται να είναι ασφαλισμένο για αστική-επαγγελματική ευθύνη. Υποχρεούται  πριν την τελική κατακύρωση της εκδρομής, να καταθέσει στο σχολείο όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη σύμβασης αστικής-επαγγελματικής  ευθύνης σε ισχύ.
·  Ταξιδιωτική ασφάλιση: Στην περίπτωση πρόσθετης ταξιδιωτικής ασφάλισης θα πρέπει να γίνεται ενημέρωση, από το ταξιδιωτικό γραφείο, για τα ποσά (κατώτατα/μέγιστα) που ασφαλίζονται ανά κατηγορία. Το ταξιδιωτικό γραφείο επιβάλλεται να προσκομίσει το συμβόλαιο της πρόσθετης ταξιδιωτικής ασφάλισης στο οποίο να αναφέρονται τα ποσά που καλύπτει.
5.        Δικαίωμα συμμετοχής: Όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία που πληρούν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
6.        Διαδικασία που επελέγη για την ανάθεση: Αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς με βάση τα ανωτέρω ποιοτικά κριτήρια.
7.        Διευκρινίσεις για την προσφορά
·       Ο ΦΠΑ θα πρέπει να περιλαμβάνεται στο τελικό ποσό της προσφοράς & θα πρέπει να αναγράφεται και η τιμή ανά μαθητή. Η ασφάλεια αστικής ευθύνης θα περιλαμβάνεται στην προσφορά. Στην ταξιδιωτική ασφάλιση θα πρέπει να αναφέρονται τα ποσά ατυχήματος που ασφαλίζονται.
·       Υ.Δ ότι η ασφάλεια αστικής ευθύνης καλύπτει τα άτομα της εκδρομής και δεν έχει ξεπεραστεί το όριο της, καθώς και ότι το σήμα λειτουργίας είναι σε ισχύ [δηλ. να επισυνάπτεται υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας Γραφείου Γενικού Τουρισμού του ενδιαφερομένου, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ και αντίστοιχη δήλωση καταλληλότητας των λεωφορείων(άδεια, ασφάλεια, ΚΤΕΟ)].
·       Το Σχολείο διατηρεί το δικαίωμα της ακύρωσης της εκδρομής, λόγω μη συμπλήρωσης του αριθμού μαθητών, μη έγκρισης της μετακίνησης ή λόγω άλλης σοβαρής αιτίας (απεργιών, κακοκαιρίας, έκτακτου περιστατικού λόγω πραγματικής ανώτερης βίας κλπ) χωρίς αποζημίωση του Ταξιδιωτικού Γραφείου ή σε περίπτωση καταβολής του ποσού θα προβλεφθεί η επιστροφή όλων των χρημάτων.


Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ



ΝΙΚΟΛΕΤΣΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου