Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04-03-2020
ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡ.ΠΡΩΤ.: Φ.23/ 108
Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΑΓΕΪΚΩΝ


ΣΧΟΛΕΙΟ: Γυμνάσιο Σαγεΐκων

Τ.Κ.: 25200 Σαγέικα

ΠΡΟΣ : ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΠΛΗΡΟΦ.: κ. Νικολετσέα Γεωργία


ΤΗΛ.: 26930 41078


FAX: 26930 41070




ΘΕΜΑ: Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών στο πλαίσιο μετακίνησης των μαθητών του Γυμνασίου Σαγεΐκων στην ΠΑΤΡΑ.

1.        Αντικείμενο της προκήρυξης: η παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών στα πλαίσια  των εξής διδακτικών επισκέψεων-μετακινήσεων των μαθητών του Γυμνασίου Σαγεΐκων στην ΠΑΤΡΑ.

Α) στις 30-03-20, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ, στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Β) στις 05-05-20, ημέρα ΤΡΙΤΗ, στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
Γ) στις 11-05-20, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ, στην ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

2.        Χρόνος, τρόπος και τόπος υποβολής των προσφορών: Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν έντυπες προσφορές σε κλειστό φάκελο, μέχρι 20-03-2020, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  και ώρα 12:00 στο γραφείο της Δ/ντριας. Προσφορές που υποβάλλονται με email ή fax δεν γίνονται δεκτές.
3.        Χρόνος και τόπος αποσφράγισης των προσφορών: Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 20-03-2020, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  και ώρα 12.30 μ. μ. στο γραφείο της Δ/ντριας.
4.        Προδιαγραφές:
4.1.      Αριθμός συμμετεχόντων στην εκδρομή: Αριθμός μαθητών: 45 & Αριθμός συνοδών-καθηγητών: 3
4.2.      Μέσα μεταφοράς: Τουριστικό Λεωφορείο με τις εξής προδιαγραφές οχήματος κατ’ ελάχιστον:  1] Άριστη εσωτερική, εξωτερική και μηχανολογική κατάσταση του οχήματος, σύμφωνα με άλλης αντίστοιχες προδιαγραφές ΚΤΕΟ. 2] Όλα τα απαιτούμενα έγγραφα (άδεια κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ, άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος οδικού μεταφορέα επιβατών, ασφαλιστήριο συμβόλαιο) σε ισχύ κατά την περίοδο πραγματοποίησης της εκδρομής
4.3.      Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική.
·  Ασφάλεια αστικής ευθύνης (υποχρεωτική). Το ανάδοχο ταξιδιωτικό γραφείο βάσει του Π.Δ. 339/1996 απαιτείται να είναι ασφαλισμένο για αστική-επαγγελματική ευθύνη. Υποχρεούται  πριν την τελική κατακύρωση της εκδρομής, να καταθέσει στο σχολείο όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη σύμβασης αστικής-επαγγελματικής  ευθύνης σε ισχύ.
·  Ταξιδιωτική ασφάλιση: Στην περίπτωση πρόσθετης ταξιδιωτικής ασφάλισης θα πρέπει να γίνεται ενημέρωση, από το ταξιδιωτικό γραφείο, για τα ποσά (κατώτατα/μέγιστα) που ασφαλίζονται ανά κατηγορία. Το ταξιδιωτικό γραφείο επιβάλλεται να προσκομίσει το συμβόλαιο της πρόσθετης ταξιδιωτικής ασφάλισης στο οποίο να αναφέρονται τα ποσά που καλύπτει.
5.        Δικαίωμα συμμετοχής: Όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία που πληρούν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
6.        Διαδικασία που επελέγη για την ανάθεση: Αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς με βάση τα ανωτέρω ποιοτικά κριτήρια.
7.        Διευκρινίσεις για την προσφορά
·       1] Ο ΦΠΑ θα πρέπει να περιλαμβάνεται στο τελικό ποσό της προσφοράς. 2] Η ασφάλεια αστικής ευθύνης θα περιλαμβάνεται στην προσφορά. [Στην ταξιδιωτική ασφάλιση θα πρέπει να αναφέρονται τα ποσά ατυχήματος που ασφαλίζονται].
·       Υ.Δ ότι η ασφάλεια αστικής ευθύνης καλύπτει τα άτομα της εκδρομής και δεν έχει ξεπεραστεί το όριο της, καθώς και ότι το σήμα λειτουργίας είναι σε ισχύ [δηλ. να επισυνάπτεται υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας Γραφείου Γενικού Τουρισμού του ενδιαφερομένου, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ και αντίστοιχη δήλωση καταλληλότητας των λεωφορείων(άδεια, ασφάλεια, ΚΤΕΟ)].
·       Το Σχολείο διατηρεί το δικαίωμα της ακύρωσης της εκδρομής, λόγω μη συμπλήρωσης του αριθμού μαθητών, μη έγκρισης της μετακίνησης ή λόγω άλλης σοβαρής αιτίας (απεργιών, κακοκαιρίας, έκτακτου περιστατικού λόγω πραγματικής ανώτερης βίας κλπ) χωρίς αποζημίωση του Ταξιδιωτικού Γραφείου ή σε περίπτωση καταβολής του ποσού θα προβλεφθεί η επιστροφή όλων των χρημάτων.


Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ


Δρ. ΝΙΚΟΛΕΤΣΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου